KLIEDERKERK STORM OP HET MEER

Zondag 20 maart van 15 tot 17 uur is er weer Kliederkerk in de Kruiskerk.

Het bijbelverhaal is Storm op het meer. We gaan eerst activiteiten doen die te maken hebben met dit verhaal om zo te ontdekken wat het verhaal ons wil vertellen: dit kan met knutselen maar ook spelletjes, proefjes en ontdekken. Daarna is er een korte viering, waar de activiteiten en het verhaal in terug komen. We gaan dit keer nog niet met elkaar eten maar wij zorgen wel voor lekkere dingen.

Kom je ook met je vader/moeder of opa/oma?

Geef je dan uiterlijk 16 maart op via de mail: kliederkerk@pknwoerden.nl, vermeld daarbij  met hoeveel personen je komt en of je evt. een dieet hebt. Via de mail houden we jullie op de hoogte als er nog veranderingen komen.

De toegang is gratis, bij de uitgang is er wel ruimte voor een vrijwillige bijdrage.
De deuren gaan om 14.45 uur open en om 15.00 uur beginnen we met de activiteiten.
Rond 17 uur sluiten we het programma af.

Kijk ook op www.pknwoerden.nl/kliederkerk

Het team van Kliederkerk

Waar zien we jou deze week?