ZIN dienst 20 maart 2022 – Onderweg

Op 20 maart zal de volgende Zin-dienst plaatsvinden. Dan zal Jan-Willem Stam ons meenemen in het thema ‘Onderweg’. Dit thema sluit aan bij de veertigdagentijd (waarin we op weg zijn naar Pasen) en gaat over wat ons op God kan richten. ‘Hoe vind je de Weg?’ is de vraag die tijdens
deze dienst centraal zal staan.

Voor deze dienst zal de band We are the Sound de muziek verzorgen. Om 10:30 ben je van harte welkom in de Kruiskerk of om de dienst te volgen via de livestream (jongwoerden.nl/livestream).

Houd TikTok, Instagram en facebook in de gaten voor meer info!

Terugblik ZIN dienst 20 februari: ‘This is my testimony’
De afgelopen dienst stond in het teken van het thema ‘This is my Testimony’. In het kader van dit thema legde Shelton Telesford ons uit hoe we de stem zijn van God. Niet alleen met een kort verhaal, maar met ons hele leven kunnen wij een getuigenis zijn van de goedheid van Jezus. De band van Erik de Mooij verzorgde de muziek. De dienst is terug te kijken via ons YouTube kanaal (ZIN Woerden).

Waar zien we jou deze week?