CJV update

Met een groep jongeren op eigen initiatief samenkomen in het Arendsnest, hoe gaaf is dat? Met de CJV komen we als vanouds weer bij elkaar. Daar zijn we heel erg dankbaar voor.

20 februari kwam Michel Koekkoek als gastspreker op de CJV. Hier vertelde hij een heel mooi verhaal over vergeving, waarna we het er ook nog samen over hebben gehad. 27 februari hadden we de open avond van de CJV, waar een paar nieuwe tieners aansloten. Jawel, op 5 maart was het zover: het nieuwjaarsdiner. Bij Tamara en Jorinke thuis hebben we heerlijk met elkaar gegeten. Alle leden hadden iets lekkers meegenomen.

De CJV is elke week op zondagavond in het Arendsnest. Om 20:00 uur staan de koffie en thee klaar en om 20:30 uur beginnen we. Ben je 16 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom om een keertje te komen kijk! Vragen? Je mag me altijd appen of bellen op 06 30934823.

Roeland van der Ploeg, voorzitter

Waar zien we jou deze week?