EINDEXAMENKANDIDATEN

In april/mei gaan jullie eindexamen doen. Afgelopen 2 jaar met Corona is het niet eenvoudig geweest om je goed voor te bereiden op dit examen. Jullie gaan ervoor dit jaar!

Ter bemoediging voor jullie examen, maar ook na de examens willen wij jullie, als jeugdouderlingen, -diakenen en JongWoerden, graag een hart onder de riem steken. Omdat wij niet weten wie er eindexamen doet, hebben wij de hulp nodig van jou (of van de (groot)ouders of de broers/zussen). Graag horen wij wie er in onze gemeente eindexamen gaan doen. Dus ken jij iemand in jouw omgeving die dit jaar examen doet, of ben jij zelf een examenkandidaat, geef dit dan zo snel mogelijk door.

Jullie kunnen dit per mail doorgeven op een van de volgende adressen: voor de Opstandingskerk op jeugd.opstandingskerk@pknwoerden.nl, voor de Kruiskerk op jeugd.kruiskerk@pknwoerden.nl en voor de Hervormde kerk en Het Baken op wandelien@ziggo.nl en kungfupanda@live.nl. In de mail vinden wij graag de naam van degene die eindexamen doet, adresgegevens, in welke richting hij of zij eindexamen doet, op welke school hij of zij zit en wanneer hij of zij het 1e examen heeft.

Succes met de laatste stappen richting het examen en natuurlijk met jullie eindexamen!

Jojanneke van Buren
Alex van Buren (tel.nr.: 06-36307349)
Marlene Littel (tel.nr.: 06 – 28994745)
Wandelien Straver (tel.nr.: 06 – 42052017)
Koos Straver
Anniek van der Ploeg
Rick Zondervan
Patrick van der Veen (tel.nr.: 06 – 46083828)

Waar zien we jou deze week?