3 april: Tienerkerk – Dat wordt lachen!!!

Beste Tieners,

Zondag 3 april is er weer een nieuwe Tienerkerk! Vorige keer hebben we de moeilijke keuzes van de 3 vrienden van Daniël bespreken, dit keer is het thema iets luchtiger, we willen het namelijk hebben over humor in de Bijbel, in het volgende thema;

Humor – Één April!

Humor is er in alle soorten en maten. Sommige mensen kunnen helemaal dubbel liggen om woordgrapjes. Zegt de ene kaars tegen de ander: “Zullen we vanavond uitgaan?” Anderen houden van grapjes of mopjes. Waarom neemt een oen een ladder mee naar de supermarkt? Er zijn mensen die experts zijn in het nadoen van grappige accenten of typetjes of veel plezier hebben in het uithalen van practical jokes. Sommige mensen zijn zo goed in het maken van grappen, dat ze er zelfs hun beroep van kunnen maken. Cabaretiers kunnen een hele zaal meekrijgen in een lachsalvo.

Het is heel gezellig en samenbindend om samen te lachen. Het kan spanning wegnemen of situaties relativeren. Daarnaast is het fysiek ook heel gezond om te lachen. Tijdens het lachen wordt de aanmaak van gelukshormonen in je lichaam verhoogd. Wie vaak lacht, heeft zelfs een beter immuunsysteem. Zou er in de Bijbel ook humor voorkomen? Daar gaan we vast achter komen

Jij komt toch ook aanstaande zondag?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we collecteren voor TEARfund en die doen heel veel goeds  met jullie geld, dus alles is welkom!

We zien jullie graag zondag 3 april, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 3 april allemaal!

Patrick!

Waar zien we jou deze week?