Examenkandidaten gevraagd!

Ook dit jaar willen we de examenkandidaten die verbonden zijn aan een van onze gemeenten en JongWoerden weer een hart onder de riem steken. Ook afgelopen jaar was, net als de 2 voorgaande, weer een lastig jaar voor o.a. de middelbare scholieren en zeker voor degene die nu voor het examen staan. Zij hebben tijdens hun middelbare schoolcarrière maar heel weinig “normale jaren” gekend. Van de 4 tot 6 jaar die het VMBO, de MAVO, HAVO of VWO duurt, zijn er inmiddels al 3 (deels) anders verlopen dan zou moeten. Daarom is het nu extra belangrijk om deze scholieren een hart onder de riem te steken, om hun schoolcarrière goed af te sluiten.

Daarom willen wij een beroep doen op iedereen die iemand kent die dit jaar eindexamen doet!

Ben jij of ken jij iemand die dit jaar examen doet op de middelbare school? Geef die persoon dan via mail op op bij een van de volgende mensen:

Jojanneke en Alex van Buren / jeugd.kruiskerk@pknwoerden.nl

Marlene Littel / jeugd.opstandingskerk@pknwoerden.nl

Wandelien Straver / wandelien@ziggo.nl

Patrick van der Veen / kungfupanda@live.nl

Bij voorbaat dank allemaal!

Met vriendelijke groeten, Examenrozen-commissie

Waar zien we jou deze week?