ZIN dienst 15 mei 2022 – OP WEG NAAR HUIS

De volgende ZIN dienst is op 15 mei. Het thema is: op weg naar huis. We staan stil bij het verhaal van de verloren zoon uit Lucas 15. Waar gaat het precies over en wat betekent dat voor ons anno 2022? In welke zoon herken jij je het meest? Waar voel jij je ‘thuis’ in dit leven? En wat leert de Vader ons? Dat en meer ontdekken we komende ZIN dienst. De spreker is Michel Koekkoek. De muziek wordt verzorgd door We Are The Sound. En de presentatie is deze keer in handen van Anouk en Martin. Naast inhoud hebben we deze keer ook een leuk creatief onderdeel bij het thema bedacht.

Om 10:30 ben je van harte welkom in de Kruiskerk of ga naar jongwoerden.nl/livestream om de dienst te volgen via de livestream.

Terugblik ZIN dienst 10 april: ‘Dat kan Harder’

De afgelopen dienst stond in het teken van het thema ‘dat kan harder. Heidi Koster heeft ons als spreker meegenomen in dit thema. De centrale tekst was Johannes 12:9-19. Misschien kun jij je het grote hart nog herinneren? Daarmee illustreerde Heidi wat Jezus voor ons heeft gedaan. Het was deze zondag ook Palmpasen. De kinderen hadden mooie Palmpasenstokken gemaakt, dat was gaaf om te zien. Daarnaast deden we met elkaar heel toepasselijk ‘Ezeltje Prik’. Bram werd geblinddoekt, aangemoedigd door de zaal en prikte een Bijbeltekst die we voorlazen.

De band was combo Joy. We vonden het erg mooi dat zij weer bij ons in de ZIN dienst waren. Met liederen als ‘U geeft rust’ en ‘breng ons samen’.

De dienst is terug te kijken via ons YouTube kanaal (ZIN Woerden).

Socials

Houd TikTok, Instagram, facebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

www: jongwoerden.nl/ZIN

Facebook: facebook.com/zinwoerden

Insta: @zinwoerden

TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?