CJV update

We hebben de afgelopen weken weer gezellige avonden en goede gesprekken gehad!

Voor 24 april had Lysanne een onderwerp geschreven over waar we in het geloof staan. Hoe we ons geloof beleven en over de twijfels die daarbij komen kijken. We hebben gekeken naar het verhaal van Mozes en over hoe hij omging met zijn twijfels toen hij voor het volk van Egypte moest spreken.

Inez had een gelijkenis in de bijbel waar we ons 1 mei in hebben verdiept. Het was de gelijkenis over een landheer die verschillende arbeiders inhuurde voor zijn wijngaard. Ondanks dat ze niet allemaal evenveel hadden gewerkt, kregen ze allemaal hetzelfde salaris. We hebben gekeken naar of dit gerechtvaardigd was of niet.

De week daarna hebben we het onderwerp van Mark behandelt. Het ging over knopen doorhakken. Over welke grote/lastige keuzes we hebben gemaakt en welke methodes we hebben gebruikt voor het kiezen. We keken daarbij naar Salomo die de knoop moest doorhakken wie de moeder van het levende kind was. Ook hebben we gekeken waar de uitdrukking vandaan komt.

Voor deze week kijken we weer heel erg uit naar een uitwisseling met de HGJV uit Genderen!

De CJV is elke week op zondagavond in het Arendsnest. Om 20.00 staat de koffie en thee klaar en om 20.30 beginnen we. Ben je 16 of wordt je dat binnenkort, dan ben je van harte welkom om een keertje te komen kijken! Heb je vragen? Dan mag je mij altijd bellen of appen op 06-30555193.

Naomi Stam, algemeen adjunct

Waar zien we jou deze week?