KLIEDERKERK OP LOCATIE 12 juni

Zondag 12 juni van 15.30 tot 18 uur is er weer Kliederkerk, dit keer op de boerderij: s Gravensloot 28.

Het thema is Pinksteren. We gaan eerst activiteiten doen die te maken hebben met vuur, wind en taal om zo te ontdekken wat het Pinksterverhaal betekent: dit kan met knutselen maar ook spelletjes, proefjes en ontdekken. Daarna is er een korte viering, waar de activiteiten en het verhaal in terug komen. We sluiten dit keer weer af met een gezamenlijke maaltijd, lekker rondom de boerderij.

Kom je ook met je vader/moeder of opa/oma?

Geef je dan uiterlijk 7 juni op via de mail: kliederkerk@pknwoerden.nl, vermeld daarbij  met hoeveel personen je komt en of je evt. een dieet hebt. Via de mail houden we jullie op de hoogte van eventueel nog praktische zaken.

De toegang is gratis, bij de uitgang is er wel ruimte voor een vrijwillige bijdrage.
Het hek gaat open om 15.15 uur open en om 15.30 uur beginnen we met de activiteiten.
Rond 18 uur sluiten we het programma af.

Kijk ook op www.pknwoerden.nl/kliederkerk

Het team van Kliederkerk

Waar zien we jou deze week?