Twintigers Woerden Connectavond: misinformatie & fake news

Voor onze volgende Connectavond hebben we een speciale gast (Menno van den Bos) uitgenodigd. Met elkaar gaan we nadenken over misinformatie en fake news. Samen met Menno staan we stil bij de vraag: hoe ga je nu om met de enorme berg aan informatie die er dagelijks op je af komt? Menno is werkzaam in de mediawereld en kan ons dus allerlei inzichten geven vanuit zijn vak. Daarnaast zal het niet alleen bij informatie blijven. We hebben het verlangen dat we er echt wat in ons dagelijks leven aan hebben. Verwacht dus ook weer een inspirerende en interactieve avond! Ben jij erbij? De koffie, thee en koek staan op 12 juni om 19:45u klaar in de Kruiskerk.

Voor wie: 18 t/m 32 jaar
Wanneer: 12 juni om 20:00 uur
Kosten: Gratis
Waar: Kruiskerk Woerden
Contact: app, mail of bel Joost of Michel

Waar zien we jou deze week?