CJV update

Zondag 15 mei was dan eindelijk de uitwisseling met de HGJV Genderen. Begin 2020 waren de leden van de HGJV in Woerden geweest, maar door corona konden wij het jaar daarop helaas niet in Genderen op bezoek. Tot nu dus. Het was een hele leuke dag met een vol programma!

28 mei stond GKS op het programma, het Grootse Karaoke Spektakel. Dit was een groot feest!

In het Pinksterweekend zijn we met een klein groepje leden een dag naar Opwekking geweest. Naast het feit dat we er weggeregend zijn, was het wel heel indrukwekkend om met zoveel mensen mooie opwekkingsliederen te zingen! We kwamen hier ook de groep uit Genderen tegen, wat erg gezellig was!

Het was dus een periode vol leuke activiteiten. Lijkt het jou nou ook leuk om hieraan mee te doen en ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je elke zondag vanaf 20.00 uur van harte welkom in het Arendsnest! Om 20.30 uur beginnen we dan met het onderwerp. Er staan dit seizoen nog twee onderwerpen op het programma: 19 en 26 juni. Voel je vrij om te komen kijken! Bij vragen kun je mij gerust appen op 06 20866046.

Tamara Gorter, secretaris

Waar zien we jou deze week?