Doe je mee met de KrottenNacht?

In de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juli organiseren de Jeugdraad (Oost-Centrum), het jeugdwerk van de Rehobothkerk en JongWoerden (jeugdwerk Hervormd-Gereformeerd) gezamenlijk een vertrouwd event in een nieuw jasje: KrottenNacht – Woerden

Wellicht kennen jullie al van eerdere edities de “Nacht-zonder-dak”, waarin jongeren uit groep 8 t/m klas 4 van de middelbare school zelf een krot gaan bouwen om daar een nacht in te slapen en daarmee geld ophalen voor een goed doel? We gaan dit ook dit jaar weer doen, maar dan voor een heel goed doel dichter bij huis, namelijk: Inloophuis ’t Centrum en vandaar ook voor deze editie een andere naam!

Wat is de bedoeling, jullie komen vrijdag 1 juli tussen 18:00 en 18:30 (nadat jullie thuis hebben gegeten), met jullie zelf verzamelde bouwmaterialen, zoals karton, pallets en allerlei ander materiaal waar je een “mooi” krot mee kunt maken naar de Opstandingskerk, daar komt dit jaar onze “krottenwijk”!

Jullie hebben de tijd tot ca. 20:30 om jullie krot te bouwen, want dan zijn ook jullie ouders, opa’s/oma’s, oom’s/tante’s, buren, vrienden en kennissen van harte welkom om een kopje koffie of thee te komen kopen met wat lekkers daarbij. De opbrengst van deze versnaperingen komt eveneens ten goede aan Inloophuis ’t Centrum. Deze gasten mogen ook stemmen voor het “Rotstekrot”, waar we een leuke prijs aan vastknopen. De uitslag wordt rond 21:30 bekend gemaakt.

’s Avonds hebben we een leuk programma, met onder andere een bezoek aan het Inloophuis, waar Johan Tamerus e.e.a. zal vertellen over het werk dat zij doen, en wie weet is er nog wel een ervaringsdeskundige die wat komt vertellen.

Ook is er nog ruimte om samen een spelletje te spelen voordat we de nacht door gaan brengen in onze eigen krotten. ’s Ochtends sluiten we het event af met een ontbijt, zodat jullie rond 9:00 á 9:30 uur weer klaar zijn om naar huis te gaan.

Er is veel geld nodig voor het goede doel, dus laat je allemaal sponsoren door iedereen die je kent, daarvoor is een speciaal sponsorformulier, te downloaden via: www.jongwoerden.nl/krottennacht. Wil je meedoen, geef je dan ook op via deze link!

We hopen dat jullie allemaal massaal komen om met ons mee te doen!

Groeten,
Erik van Dam, Henk Mostert, Michel Koekkoek, Patrick van der Veen & Rick Zondervan

Waar zien we jou deze week?