Doe jij mee met Sirkelslag Young?

Het is vrijdagavond 9 september, je bent met alle tieners van het jeugdwerk in Woerden in het Baken, klaar voor de start van het meest gave, chaotische en gezellige clubspel van Nederland: Sirkelslag Young! Voor wie het nog niet eerder heeft meegemaakt: Sirkelslag is een interactief spel mét inhoud, waarbij jeugdgroepen het tegen elkaar opnemen. Het lijkt ons leuk om dit als eerste clanactiviteit van het nieuwe seizoen te doen en het is nog leuker als jullie allemaal meedoen én dat we misschien wel winnen 😊.

Als je al op een clan zit, dan heb je hierover een app gehad van de clanleiders. Willen jullie aan hen laten weten of je kunt meedoen op vrijdagavond 9 september?

Zit je niet (nog) op een clan, maar lijkt het je toch leuk om mee te doen? Meld je dan aan bij Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl of 06-51311102).

Als je wat meer wilt weten kun je kijken op: http://jongwoerden.nl/activiteiten/tieners/sirkelslag-young/

Waar zien we jou deze week?