CJV update

Dit is alweer de laatste CJV-update van dit seizoen. 12 juni was de ALV en zijn er twee nieuwe bestuursleden gekozen. De aankomende twee jaren zullen Lucas en Jelle het bestuur versterken als voorzitter en penningmeester. En dat betekent dat we afscheid nemen van Roeland (voorzitter) en Yannick (penningmeester). Zij hebben zich de afgelopen twee jaren hard ingezet voor de CJV en daar zijn wij heel blij mee!

19 juni hebben we het onderwerp van Jorinke en mij behandeld. Dat ging over de barmhartige Samaritaan. We hebben mooie gesprekken gehad over het onderwerp. Voor 26 juni had Gijs een onderwerp voorbereid. Toen hebben we het gehad over bidden. Dit was helaas de laatste CJV-avond van het seizoen.

Van 1 tot en met 3 juli zijn we met 13 leden op slotweekend geweest. Na een fietstocht belandden we op de camping in Stolwijk. Daarna was het tijd om lekker bij het kampvuur te zitten. Zaterdagochtend stond er een volleybaltoernooi op het programma en ‘s middags hebben we een ruilspel in Gouda gedaan. En ook zaterdagavond ging het kampvuur weer aan. Zondagochtend hebben we nog een onderwerp behandeld en was het weer tijd om op te ruimen en terug naar Woerden te fietsen. We hebben een gezellig weekend gehad en een mooie afsluiting van het seizoen!

Ben jij (bijna) 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om ook naar de CJV te komen? Dan ben je 17 september van harte welkom op de startbarbecue! App mij gerust als je vragen hebt: 06-20866046.

Hopelijk tot dan, maar eerst een fijne vakantie!
Tamara Gorter, secretaris

Waar zien we jou deze week?