Forumgesprek ‘Geloven in Woerden’

Woerdenaren geloven in Woerden. En hoe?!

Al 650 jaar is de Petruskerk beeldbepalend voor de stad Woerden. Al eeuwen bestaat er een wisselwerking tussen het geloof, de stad en de inwoners.

Op zaterdag 17 september om 20:00 uur vertellen Woerdenaren Gijsbert van den Brink, Lia Droogh, Martine van der Herberg, Sandra Oedai en Art-Jo Wittenberg hoe hun verschillende levensovertuigingen doorwerken in de stedelijke samenleving. Na de pauze gaan de inleiders in gesprek met het publiek en met elkaar; dit forumgesprek wordt geleid door wethouder Ad de Regt.
Arjanne Bruggeman, Kees Bruggeman en Leo van Lierop verzorgen de muzikale verbinding tijdens
deze avond, die gehouden wordt in de Petruskerk te Woerden.

De toegang is vrij. Opgave van het aantal bezoekers is gewenst via pknwoerden.nl/hervormd/event/geloven-in-woerden, GelovenInWoerden@gmail.com of 06 22654223.

Dit forumgesprek wordt georganiseerd door Commissie Open Petruskerk, Raad van Kerken Woerden en Stichts-Hollandse Historische Vereniging, in het kader van Woerden 650 jaar stad.

Wat                             Geloven in Woerden (inleidingen, forumgesprek en muziek)

Wie                              diverse sprekers en musici

Waar                           Petruskerk, Kerkplein 5, 3441 BG Woerden

Wanneer                   zaterdag 17 september 2022, 20:00 uur

Toegang                    gratis na opgave van het aantal personen via pknwoerden.nl/hervormd/event/geloven-in-woerden, GelovenInWoerden@gmail.com of 06 22654223.

Waar zien we jou deze week?