De kinderclubs gaan bijna van start! Ben jij er dit jaar ook bij?

Op 23 september starten Junior Rock én Kids Rock! We hebben er ontzettend veel zin! Junior Rock zal zowel plaatsvinden in het Baken en de Maranathakerk. De locatie voor Kids Rock volgt op een later tijdstip.

Kids Rock

Voor kinderen die in groep 3 en 4 (en 5) zitten starten we dit jaar weer met Kids Rock! Het is een gaaf moment op de vrijdagavond, waar we we veel plezier met elkaar gaan beleven, en meer gaan leren over de bijbel en de Here God. We stemmen het programma daarin af op de leeftijd van de kinderen. Als je eerst eens wat meer informatie wilt neem dan contact met ons op! Inschrijven voor de club kan via de link!

Junior Rock

Junior Rock is 1 keer in de 2 weken op vrijdagavond. Dé vet gave club voor kinderen in de groepen 5 t/m 7. Onze clubavonden staan in het teken van gezelligheid, spellen, creativiteit, en de verhalen van de bijbel! Inschrijven voor de club kan via onderstaande link.

 

Waar zien we jou deze week?