Start event met friet en Crazy 88 op 9 september

Op vrijdagavond 9 september om 18:30 uur starten we met elkaar in het Arendsnest het nieuwe seizoen van de clans. We hebben er zin in om elkaar weer te zien na de zomer! We beginnen met een gezonde maaltijd 😉 waar we een kleine bijdrage van 5 euro per persoon voor vragen (contant). Daarna gaan we in de binnenstad als clans tegen elkaar strijden met maffe, chaotische en grappige opdrachten in het spel Crazy 88! Als je al op een clan zit, wil je dan aan je clanleiders laten weten of je meedoet op vrijdagavond 9 september? Als je nog niet op een clan zit, maar je wilt wel meedoen, laat dat dan weten aan Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl of 06-51311102).

En Sirkelslag dan?

We zouden op 9 september eigenlijk het spel Sirkelslag Young spelen, maar dat stellen we uit tot later in het najaar. Hou daarvoor de volgende link in de gaten: http://jongwoerden.nl/activiteiten/tieners/sirkelslag-young/

Waar zien we jou deze week?