CJV update

Hoi allemaal, na een geslaagd slotweekend was het ook voor de CJV vakantie. Maar nu gaan wij weer beginnen. Zaterdag 17 september is de Startbarbecue! Dan hebben we lekker de tijd om bij te kletsen over onze vakanties en kennis te maken met hopelijk veel nieuwe leden! Ben je (bijna) 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken? Dan ben je van harte welkom in de tuin van de Opstandingskerk! En voor de leden: neem vooral gezellig mensen mee! De barbecue gaat om 18:00 uur aan en kost €3,-. Daarvoor heb je dan wel een heleboel eten en drinken én een heleboel gezelligheid!

De zondag na de barbecue is de eerste CJV-avond. Op zo’n avond behandelen we een onderwerp dat door één van de leden geschreven is. Na het onderwerp gaat de bar open en kun je gezellig kletsen onder het genot van een drankje. Let op! De CJV-tijden zijn veranderd. Om 19:45 uur gaat het Arendsnest open en om 20:00 uur beginnen we. Hopelijk zien we jullie de 17e of de 18e (of later in het seizoen)!

Tamara Gorter, secretaris

Waar zien we jou deze week?