Terugblik startevent: friet eten & crazy88

Op vrijdag 9 september ging het nieuwe jeugdwerkseizoen van start! Om 18:30 uur zaten 50 jongeren klaar om een heerlijk frietje en snack te eten aan de speciale friettafel. En wat was het gelijk gezellig! Leuk om weer bij te kletsen en te horen wat iedereen deze zomer heeft gedaan.

Na het eten was het tijd voor Crazy88. Er werden teams gemaakt van 3-7 personen. Elke groep kreeg een lijst met 88 verschillende opdrachten. Het doel? Zorg dat je in 5 kwartier zoveel mogelijk opdrachten haalt door er een foto of filmpje van te maken. Een greep uit de hilarische en chaotische opdrachten:

  • Haal een plukje haar bij de kapper
  • Draai achter elkaar 88 rondjes in positieve richting
  • Doe een goede daad
  • Knuffel een oma
  • Doe een polonaise met zo veel mogelijk mensen
  • Vraag een voorbijganger ten huwelijk

Na het startsignaal vlogen de groepen de deur uit. Op weg naar de binnenstad. De foto’s en filmpjes stroomden als snel binnen in het HQ bij de jury. Wat ontvingen wij toch creatieve en grappige foto’s en filmpjes. De tijd vloog voorbij. En aangezien foto’s meer zeggen dan woorden, hierbij een aantal foto’s:

Het was super gaaf om te zien met hoeveel enthousiasme alle groepen tieners bezig waren. En aan het einde… kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. En dat was de groep die maar liefst 40 opdrachten goed had uitgevoerd! Dat betekent 1 goede opdracht per 1,9 minuut!

Om de avond goed af te sluiten was er nog een hapje en drankje. Er werd nog gezellig gekletst, tafelvoetbal gespeeld en volop gedanst! We kijken terug op een meer dan geslaagde avond. Wat een start van het nieuwe clanseizoen!

Zit je nog niet in een clan?

Zit je nog niet in een clan en zou je dat wel willen? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Michel (06-51311102 / jeugdwerker@jongwoerden.nl) of Astrid Stam (06-28049986).

Waar zien we jou deze week?