Twintigers Woerden Connect 2 oktober

Op zondagavond 2 oktober is onze volgende Connect avond. En dit keer extra bijzonder, omdat we op de avond afscheid mogen nemen van Joost Schelling. Joost neemt na 5,5 jaar afscheid als dominee van de Kruiskerk en was de afgelopen 3 jaar ook betrokken als pionier bij Twintigers Woerden.

Wat gaan we op de avond doen?
Naast dat we afscheid kunnen nemen van Joost, staat er ook een thema centraal: geloof delen. Op de avond delen we met elkaar wat van betekenis is voor jouw geloof. Wat geeft jou geloof, hoop of liefde? We willen je daarom vragen om iets mee te nemen (het mag van alles zijn: muziek, gedicht, voorwerp, foto) dat hiermee te maken heeft.

Iedereen tussen de 18 en 32 jaar is van harte welkom. Ook als je nog niet eerder of niet vaak bij een activiteit van Twintigers Woerden bent geweest.

Alle info op een rij
Voor wie: jongeren van 18 t/m 32 jaar
Wanneer: 2 oktober van 19:45 – 21:30 uur
Kosten: gratis
Waar: Kruiskerk Woerden
Thema: geloof delen
Meer info: stuur een berichtje aan Kirsten, Arthur, Mathilde, Michel of Joost. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

Waar zien we jou deze week?