WORLD SERVANTS ZOEKT JOU!

Lijkt het jou mooi om mee te bouwen aan verandering in een ontwikkelingsland tijdens een werkvakantie? Misschien is een reis met World Servants dan wat voor jou. Samen met een groep reis je af naar een ontwikkelingsland waarbij jij gaat meehelpen aan het bouwen van b.v. een klaslokaal of een lerarenwoning. Voor corona ging er elk jaar een groep jongeren mee met World Servants en nu willen wij kijken of er interesse is om dit weer op te starten.

Daarom organiseren wij op woensdag 5 oktober om 19.45 uur in het Arendsnest in de Opstandingskerk een informatieavond voor jou, maar ook voor jouw ouders. Tijdens deze avond vertellen dominee Gertjan Robbemond en Thijs Wester over hun eigen ervaringen met World Servants en leggen zij ook wat een project inhoudt, welke projecten er zijn (zie ook www.worldservants.nl) en waar jij rekening mee moet houden bij zo’n reis. Daarnaast wordt er verteld over hoe er d.m.v. acties geld wordt ingezameld, hoeveel tijd dit kost en wat er wordt verwacht van jou en van jouw ouders enz.. Wij proberen alle vragen die er zijn te beantwoorden.

Mocht jij de avond willen bijwonen, meld jij je dan aan via worldservantswoerden@gmail.com . Het kan zijn dat het voor jou niet haalbaar is om komend jaar mee te gaan met een reis van World Servants, maar dat jij dit wel in 2024 wil gaan doen, laat dit alvast weten of kom naar de informatieavond om alvast inzage te krijgen in wat jij dan allemaal gaat doen ter voorbereiding.

Waar zien we jou deze week?