CJV update

Zaterdagavond 17 september hebben we met de CJV een geweldige startbarbecue gehad. Ondanks de regen waren bijna alle leden van het vorige seizoen er, plus een hoop nieuwe gezichten. Dankzij chef-koks Mark en Gijs hebben we heerlijk gegeten. Toen we dat gedaan hadden, zijn we naar het Arendsnest gegaan om het jaar feestelijk te openen. De volgende dag hebben we de eerste ‘echte’ CJV-avond van het jaar gehad. Zoals gebruikelijk verzorgt de voorzitter het eerste onderwerp, mijn beurt dus. Het nieuwe school- en kerkjaar is begonnen, dus leek het mij waardevol om het te hebben over hoe het is om christen te zijn op school. Hoe ga je om met een steeds verder seculariserende leeromgeving? Daarna hebben we gezellig wat gedronken met elkaar en is er tot laat fanatiek gebruik gemaakt van de voetbaltafel. Ben je zestien jaar of ouder en is dit iets voor jou (of voor uw (klein)zoon of -dochter)? Stuur dan een appje/mailtje/postduif naar Tamara (06 20866046) en kom een keer langs! We komen iedere zondag samen in de Opstandingskerk vanaf 19:45 uur. Hopelijk tot snel!

Lucas,

Voorzitter CJV

Waar zien we jou deze week?