ZIN dienst 16 oktober 2022 – Ik ben hier

Het seizoen is afgetrapt met een geslaagde dienst over de Gaven van de Geest. Hans Berkheij kwam om ons te helpen op de zoektocht naar onze gaven. Kleine tip van hem: Begin bij God met je zoektocht. Wat zou Hij willen dat we doen? En vergeet vooral niet om ook samen naar gaven te graven.

Na deze geslaagde eerste ZIN dienst zullen we het seizoen vervolgen met spreker Michel Koekkoek, die met ons stil zal staan bij het thema ‘Ik ben Hier’. De vraag die deze keer centraal zal staan, is ’Hoe wordt God zichtbaar?’ Het muzikale deel zal worden verzorgd door de band Alive en de dienst zal vakkundig aan elkaar worden gepraat door onze presentatoren Lysanne en Martin.

Om 10:30 zal de koekoeksklok één keer slaan om de dienst van start te laten gaan. Vergeten je wekker te zetten? Ga dan naar jongwoerden.nl/livestream om de dienst te volgen via de livestream.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?