Zondag 30 oktober: Kerk op schoot

Op zondag 30 oktober staat een heel smakelijke Kerk op schoot viering op het programma. Smul je mee?

Op zondag 30 oktober om 11.30 uur vindt in de Kruiskerk weer een Kerk op schoot viering plaats. Deze zondag gaat het verhaal over een grote groep mensen die samen maar 5 broden en 2 vissen hadden om te eten. Hoe zou dat aflopen? Na de viering, die een half uur duurt, hebben we vast honger gekregen, en gaan we ook samen nog eventjes wat eten. 

Tijdens Kerk op schoot kunnen kinderen van 0 t/m 4 jaar op speelse wijze kennismaken met de kerk en de Bijbelverhalen. Het verhaal, toepasselijke liedjes op bekende kindermelodieën en kleine activiteiten wisselen elkaar af. 

Praktische informatie zondag 30 oktober
Vanaf 11.00 uur inloop (na de ochtenddienst), 11.30 start viering
Locatie: Kruiskerk, Woerden
Aanmelden is niet nodig

Waar zien we jou deze week?