Het Talent van de Tienerkerk

Beste Tieners,

Zondag 6 november staat alweer de derde Tienerkerk van het seizoen op het programma! In oktober hebben we samen met jullie gesproken over vreemdelingen/asielzoekers, het was heel grappig om te zien wat niet Nederlanders dachten over een washandje en waar deze voor bedoeld was. Wij staan er vaak niet bij stil dat dit een typisch Nederlands gebruiksvoorwerp is. In elk geval verteld de Bijbel ons dat we goed moeten zorgen voor de vreemdeling. Deze keer hebben we weer een heel ander thema voor jullie in petto;

TALENT – JIJ HEBT TALENT

Jullie vergelijken jezelf vaak met anderen, of spiegelen je aan vrienden, idolen, bekendheden etc. Dat is op zich goed, daardoor leer je jezelf ontwikkelen en creëer je een eigen identiteit. Maar dit kan ook vaak betekenen dat je jezelf minderwaardig voelt, je voelt je minder dan die ander. Daarom gaan we met jullie op zoek naar jullie talenten, want iedereen heeft talenten. God heeft de talenten immers aan jullie gegeven.

We gaan met jullie aan de slag met jullie eigen talenten. Jij komt toch ook zondag 6 november?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 6 november, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 6 november allemaal!

Ellen & Ronald

Waar zien we jou deze week?