CJV update

De leukste vereniging van Woerden kijkt weer terug op een heel leuke tijd. 15 oktober was het tijd om het jaar in te luiden tijdens het startfeest met als thema: Gala!

Iedereen had zijn best gedaan er weer tiptop uit te zien en onder het genot van een glaasje champagne hebben we een zeer geslaagde avond gehad! De foto’s zijn binnenkort te zien op onze instagrampagina @cjv_woerden.

De week daarna hebben we het onderwerp van Jelle en Timo gehad over 1 Samuel 3. Dit ging over het horen van Gods stem.

Een week later hadden we daarom pas het onderwerp van Roeland en Lars waarbij we het verhaal over de Toren van Babel hebben besproken en daar kwamen we er achter dat de kinderbijbel niet altijd te vertrouwen is….

Ben je (bijna) 16 jaar en heb jij ook zin in wat gezelligheid op de zondagavond, kom dan vooral een keer langs in het Arendsnest! Om 19.45u staat de koffie klaar en om 20.00u beginnen we met de avond! Daarna is er natuurlijk ook nog alle tijd voor een drankje en gezelligheid.

Gijs van der Wilt, vice-voorzitter

Waar zien we jou deze week?