ZIN dienst 13 November 2022 – Voordeel volger

De tweede ZIN-dienst van dit seizoen ging over het thema ‘Ik ben hier’. Geloven kan soms voelen als omgekeerd verstoppertje #Sardientje. Het lijkt of God zich verstopt en dat wij Hem maar moeten zien te vinden. Gelukkig liet Michel Koekkoek ons weten dat wij mogen geloven dat Hij altijd zegt: ‘Ik ben hier!’. Bij Mozes verscheen God tijdens een voor die tijd alledaagse klus, het hoeden van de schapen. Nu is het aan ons om Hem te vinden in ons dagelijks leven. Hij zegt tegen je: ‘Ik ben hier!’ Antwoord jij ‘Ik ben hier!’ terug?

Nu we weten waar God te vinden is, zullen we hier een vervolg aan geven met spreker Jan-Peter Molenaar, die met ons stil zal staan bij het thema ‘Voordeel volger’. Deze keer staat de vraag: ‘Wat heeft Jezus mij te bieden?’ centraal. De muziek zal worden verzorgd door de band Testify en tijdens de dienst zullen Lysanne en Michel ons presentatieduo zijn. 

Om 10:30 zal deze ZIN-dienst van start gaan. Mocht je dan toch nog per ongeluk in je bed liggen? Ga dan naar jongwoerden.nl/livestream om de dienst te volgen via de livestream.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?