TIENERKERK – JE GELD OF JE LEVEN

Beste Tieners,

Zondag 4 december staat alweer de laatste Tienerkerk van het 2022 op het programma! In november hebben we samen met jullie gesproken over jullie talenten, hebben jullie je talenten nog ingezet de afgelopen maand? Of heb je wellicht nog nieuwe talenten ontdekt bij jezelf?

Ook voor december hebben we weer een heel tof thema op het programma;

GELD – JE GELD OF JE LEVEN

In 2020 kregen jongeren in jullie leeftijdsgroep gemiddeld € 150,=/maand aan zakgeld, kleedgeld en loon uit een bijbaantje. 90 % van jullie leeftijdsgenootjes krijgt zakgeld, 50% krijgt (ook) kleedgeld. Gemiddeld gaven jullie € 50,=/maand uit aan kleding. Het verschilt wat jullie allemaal zelf moeten betalen van het geld dat je ontvangt, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan telefoonabonnementen, uitjes, cadeautjes en schoolspullen of verzorgingsproducten.

We gaan het dan ook met jullie hebben over dit soort zaken, want waar geven jullie je geld eigenlijk aan uit? Weet je hoeveel je op je bankrekening hebt staan? Want geldt wordt steeds abstracter, had je 25 jaar geleden een spaarpot en kon je zien hoeveel er nog in zat, als je er wat uithaalde, nu betaal je meestal met een pasje of je telefoon. Heb je eigenlijk nog wel inzicht in wat je hebt?

Ook kan geld je afhouden van de dingen die er echt toe doen in je leven, wat zegt de Bijbel eigenlijk over geld?!?!?

Kortom een heel uitdagend thema. Jij komt toch ook zondag 4 december?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 4 december, om 9:15 uur gaan de deuren van het Arendsnest open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen jullie allemaal gezond en wel te mogen ontmoeten.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 4 december allemaal!

Ellen & Patrick

Waar zien we jou deze week?