Doe jij mee met het interkerkelijk volleybaltoernooi voor jongeren?

Op 13 januari organiseren we een uniek volleybaltoernooi voor jongeren van 11 t/m 17 jaar. Je bent welkom vanaf 19:00 uur. We starten om 19:30 uur en het duurt tot ongeveer 22:00 uur. Je kunt je zowel met je jeugdgroep als individueel aanmelden om de sportieve strijd aan te gaan tegen jeugdgroepen uit andere kerken. Als je je individueel opgeeft, dan kom je in een interkerkelijke groep. Meer weten? Vraag het dan aan je clanleider of Michel (jeugdwerker@jongwoerden.nl). Opgeven kan tot uiterlijk 6 januari. De locatie houden we nog even geheim… Win jij met je groep de speciale wisselbeker?

Het sporttoernooi is een initiatief van acht verschillende kerken uit Woerden en iedereen is van harte welkom.

Waar zien we jou deze week?