WORLD SERVANTS – KERSTPOST EN OLIEBOLLEN

Sinds de Koeiemart is de Actiegroep World Servants Woerden weer actief. Zes jongeren willen in 2023 graag op project in Bolivia, Nepal, Rwanda en Sierra Leone. Zij gaan vooral klaslokalen bouwen en helpen zo mee aan de toekomst van kwetsbare kinderen. Om hun reis mogelijk te maken dragen de jongeren zelf financieel bij, maar voeren ze ook actie. De kruidnoten waren al een succes en nu gaan de jongeren aan de slag met de kerstpost en met de oliebollen.

De kerstpost willen zij voor u bezorgen in Woerden en Zegveld. De bezorging kost 0,70 per kaart. In de Maranathakerk komt een doos/krat te staan waar u uw kaarten in kunt doen tot en met zondag 18 december. Graag gebundeld en voorzien van een envelop met uw financiële bijdrage. De post wordt bezorgd in de week voor Kerst. Wilt u bij het aanleveren van de post de postcodes noteren en ook uw eigen naam en adres? Uw bestelling voor oliebollen kunt u ook in de krat doen. Bestellen via dsgertjanrobbemond@pknwoerden.nl kan ook. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. We bieden de volgende mogelijkheden: 5 oliebollen (met krenten en rozijnen of naturel) voor 4 euro, 10 oliebollen voor 7 euro; 5 appelbeignets voor 6 euro, 10 voor 10 euro. Graag bij uw bestelling ook uw envelop met betaling.

U kunt uw betaling ook op de actiepagina doen: geef.ws/kerstpostwoerden of geef.ws/oliebollenwoerden. Vermeld dan wel uw naam en contactgegevens.

Waar zien we jou deze week?