CJV update

Bij de CJV hebben we weer een paar leuke avonden gehad! Op 27 november hebben we het onderwerp behandeld dat door Ivo en Maria was geschreven. Het ging over de Bijbel en het geloof tegenover of met de wetenschap. Zijn deze te combineren en kun je dus in beide geloven? We hebben filmpjes gekeken van filosofen die vonden dat dat zeker kan en daarna hebben we hierover verder gepraat.

De week erna was er helaas geen CJV vanwege Sinterklaas. Maar gelukkig hebben wij zelf ook een beetje Sinterklaas gevierd met elkaar. Op 11 december hadden we namelijk Sinterkerst. De commissie bestaande uit Jelle, Henriëtte, Vera en Tamar had een leuk spel bedacht: Crazy 55. Op een lijst stonden 55 opdrachtjes die gedaan moesten worden, zoals: Geef elke medewerker in een winkel een high five.

Ben jij (bijna) 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Dan ben je van harte welkom! We komen elke zondagavond bij elkaar in het Arendsnest. Vanaf 19:45 staat er koffie, thee en koek klaar en om 20:00 uur beginnen we met het onderwerp. Let op: de eerstvolgende CJV-avond is pas 22 januari 2023 vanwege de kerstvakantie en ons Nieuwjaarsdiner daarna. Maar hopelijk zien we je dan! Heb je vragen? Stuur mij gerust een appje (06 20866046)!  

Tamara, secretaris

Waar zien we jou deze week?