ZIN jeugdkerstnachtdienst 24 december – Niet zo’n stille nacht: de echte chaos van Kerst

De ZIN-dienst van afgelopen november ging over het thema ‘Voordeelvolger’. Als het om voordeeltjes gaat, zijn wij Nederlanders er altijd als de kippen bij. Tijdens de dienst hebben we daarom samen met Jan-Peter Molenaar gekeken naar de voordelen van Jezus volgen. Hij is tenslotte de weg, de waarheid en het leven. Hem volgen geeft ons een doel voor ons leven, een waarheid om in te geloven en een eeuwig leven. Voordelen genoeg toch?

Nu we midden in de drukke decembermaand zitten, is het volgens de (Advents)kalender weer tijd voor de ZIN jeugdkerstnachtdienst. Tijdens deze dienst zal Michel Koekkoek met ons stilstaan bij het thema ‘Niet Zo’n Stille Nacht: De Echte Chaos Van Kerst.’ ‘Hoe kun jij stilstaan in de echte chaos van Kerst?’ is de vraag die we gaan proberen te beantwoorden. De muziek wordt verzorgd door de band Testify en onze presentatoren Iris en Martin zullen proberen deze chaotische avond aan elkaar te praten

Om 21:30 zal deze ZIN-Kerstnachtdienst van start gaan. Is het dan eigenlijk al bedtijd? Ga dan (stiekem) naar jongwoerden.nl/livestream om de dienst te volgen via de livestream.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?