ZIN-dienst 15 januari 2023 – LHBTQIA+

De ZIN-kerstnachtdienst ging over het thema ‘Niet Zo’n Stille Nacht: De Echte Chaos Van Kerst’ Eigenlijk staan we bij het lezen van het Kerstverhaal 1-0 achter. We weten het einde al, waardoor we misschien missen hoe chaotisch kerst eigenlijk wel niet was. Volksverhuizingen, overvolle herbergen, schapen, herders en een zwangere vrouw. Maar Michel Koekkoek leerde ons dat de chaos er mag zijn. Want: ‘Kerst is… je verwonderen over een baby te midden van de chaos.’

Nu we de drukke decembermaand achter ons laten is het weer tijd om het nieuwe jaar van start te laten gaan. Tijdens de ZIN-dienst van 15 januari zal Mikkie van der Mik met ons een open gesprek voeren over het thema LHBTQIA+’ De vraag die centraal staat is ‘Is het Zwart-wit, of kleurrijk?’ De muziek wordt verzorgd door de band Jaclin Worship. En na een welverdiende presentatie-break zullen Lysanne en Michel de presentatie weer verzorgen!

Om 10:30 zal deze ZIN-dienst van start gaan. Gewoon weer op de normale plek en tijd! Kan je er toch niet in real-life bij zijn? Ga dan naar jongwoerden.nl/livestream om de dienst te volgen via de livestream of om de dienst terug te kijken.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?