Twintigers Woerden 5 februari

De volgende Twintigers Woerden avond is op 5 februari. We hebben dan met elkaar een pizza-avond.

Om 18:30 uur laten we de pizza’s bezorgen. Het belooft dus een gezellige avond te worden. Daarnaast delen we ook graag iets over de toekomst van Twintigers Woerden. Afgelopen twintigers avond hebben we geëvalueerd hoe we vinden dat het gaat. Als pioniersteam hebben we dit verwerkt en we geven jullie graag een update over de nieuwe plannen. Daar kunnen we dan weer verder met elkaar over in gesprek gaan.

Kon je er de vorige avond niet bij zijn en wil je wel nog tips en tops geven? Of je ideeën voor het netwerk? Laat het ons gerust weten. Stuur een appje naar Marinda, Arthur, Mathilde of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

5 februari, 18:30u @ Kruiskerk

Alle info op een rij

Voor wie: jongeren van 18 t/m 32 jaar.
Wanneer: 5 februari
Inloop: 18:15 uur
Start: 18:30 uur
Kosten: 10 euro (we sturen je een tikkie)
Opgeven: laat even aan ons weten welke pizza je wilt
Waar: Kruiskerk Woerden
Thema: Pizza-avond!
Meer info: stuur een berichtje aan Arthur, Mathilde, Marinda of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

Waar zien we jou deze week?