ZIN dienst 19 februari 2023 – Bidden

Wat zijn we toch een geluksvogels… De eerste ZIN-dienst van 2023 ging misschien niet over het thema dat we gepland hadden, maar het vervangende thema ‘Geluk’ was gelukkig geen misser. Joost Schelling nam ons hierbij mee over de maakbaarheid van persoonlijk geluk. Ongeluk hoort helaas bij het leven, maar geluk is wel deels maakbaar. Deels door je te beseffen wat je hebt, maar ook door voor andere klaar te staan. Misschien is het zelfs wel zo simpel als dit sommetje: Geluk = realiteit – verwachtingen.

Na de stress van binnen 2 dagen een vervangende dienst opzetten, verwachten we ons nu rustig te kunnen voorbereiden op de volgende ZIN-dienst. Op 19 februari zal Jan-Willem Stam met ons stilstaan bij het thema Bidden’. Waarom zou ik persoonlijk met God bidden? En hoe dan? Deze twee vragen zullen in deze dienst centraal staan. Het Combo Joy zal zorgen voor de muziektijdens deze diensten Lysanne en Michel zullen weer klaarstaan voor de presentatie.

Om 10:30 zal deze ZIN-dienst van start gaan in de Kruiskerk. Natuurlijk is de dienst ook via de livestream te volgen en kun je hem eventueel nog later terugkijken. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/livestream.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?