CJV update

Na een lange tijd is hier weer de CJV-update! Door de Kerstvakantie hadden we een paar weken geen CJV, maar op 14 januari kwamen we eindelijk weer bij elkaar voor het Nieuwjaarsdiner. Dit keer was het bij Naomi thuis. We hadden allemaal wat lekkers klaargemaakt en dat hebben we gezellig met elkaar opgegeten.

Op zondag 22 januari hadden we weer een onderwerp, dat was dit keer voorbereid door Vera en mij. Het ging over engelen. Hoe zie jij een engel voor je? En hoe reageren mensen in de Bijbel die een engel zien?

De week daarna hebben we het gehad over stellingen die Gijs en Lucas hadden voorbereid. Ieder groepje kreeg twee stellingen om over te praten en dit werd vervolgens in de grote groep besproken.

Voor 5 februari hadden Mark en Naomi een onderwerp geschreven over het hebben van een druk leven en hoe je dan je rust vindt.

Ben jij (bijna) 16 jaar of ken je iemand die dat is en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! We komen elke zondag bij elkaar in het Arendsnest in de Opstandingskerk. Om 19:45 uur staat er dan koffie/thee en koek klaar en om 20:00 uur beginnen we met het onderwerp. Als je nog vragen hebt, stuur mij gerust een appje: 06 20866046
Hopelijk tot op één van de CJV-avonden!

Tamara Gorter
Secretaris

Waar zien we jou deze week?