Kerk op schoot: Palmpasen

Zondag 26 maart, 11.30 uur, Kruiskerk

Op zondag 26 maart zien we de kinderen van 0-4 jaar graag weer tijdens Kerk op schoot! Tijdens deze viering gaan we het hebben over Palmpasen.
We ontdekken hoe het is om op een ezel te rijden, lopen over onze jassen heen (is dat niet gek?), zwaaien met bladeren en lopen door een poort. Samen ontdekken we het verhaal van Palmpasen. Na de viering, die ongeveer een half uur duurt, is er nog wat te drinken. De inloop is vanaf 11.00 uur (na de ochtenddienst) in de Kruiskerk, om 11.30 uur start de viering.

Tijdens Kerk op schoot kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar op speelse wijze kennismaken met de kerk en de bijbelverhalen. Het verhaal, toepasselijke liedjes op bekende kindermelodieën en kleine 1activiteiten wisselen elkaar af.

Waar zien we jou deze week?