Tienerkerk doet onderzoek naar Pasen

Beste Tieners,

Zondag 2 april staat alweer de volgende Tienerkerk van het 2023 op het programma! Deze keer ook weer gewoon in het Arendsnest (Opstandingskerk)!

Vorige maand hebben we het over het Stereotypen gehad, we hebben geleerd dat we eigenlijk niet meer zo in hokjes moesten denken, er zijn vrouwen die in de bouw werken, of op de truck. Per slot van rekening was Jacob ook een minder “mannelijke” man dan zijn oudere broer Ezau, hij had een minder mannelijk uiterlijk en was ook meer bezig met b.v. koken dan met jagen. Ezau was echt de stoere, mannelijke van de 2 broers.

Ook de aankomende dienst hebben we weer een heel nieuw thema op het programma staan en omdat we op Palmzondag samen komen willen we graag met jullie vooruit kijken naar aankomende periode;

PASEN – OP ONDERZOEK

Kijken jullie ook zo graag naar misdaadseries op TV of een van de streamingdiensten? We gaan namelijk op zoek naar een van de meest intrigerende “files” van de mensheid. We gaan op onderzoek naar de moord op de grote leider Jezus Christus en de raadselachtige situatie van zijn verdwijning uit de graftuin in Jeruzalem.

We gaan jullie meenemen in de geheimzinnige gebeurtenissen rond Jezus’ dood en opstanding. Het wemelt van de intriges, complotteen en raadselachtige gebeurtenissen. “Er heeft een liquidatie plaatsgevonden, maar het lichaam is op de derde dag op raadselachtige wijze verdwenen. Deze zaak moet tot op de bodem worden uitgezocht. Welkom bij de nieuwe aflevering van deze MISDAAD IN JERUZALEM!”

Jij komt toch ook naar het Arendsnest op zondag 2 april?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 2 april, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal wee aanwezig zullen zijn.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 2 april allemaal! Ellen & Patrick

Waar zien we jou deze week?