Twintigers Woerden 2 april

De volgende Twintigers Woerden avond is op 2 april. Het thema van deze keer is Pasen: de vernedering van geweld

We staan stil bij de aflevering 39 van de podcast “Dit is de Bijbel”. Pasen is het belangrijkste christelijke feest. Maar het is ook een schokkend feest met een gewelddadig verhaal over een executie. Waarom moest Pasen op zo’n bloederige manier verlopen? Waarom met zoveel geweld? Kon dat niet anders? Kon God niet gewoon zeggen: “ik vergeef jullie” zonder dat er bloed moest vloeien? En waarom was Jezus zó bang dat Hij bloed zweette? Wat gebeurde er nou écht aan het kruis?

Let op: dit keer beginnen we al om 19:30 uur. Heb je vragen over de avond? Laat het ons gerust weten. Stuur een appje naar Marinda, Arthur, Mathilde of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

2 april, 19:30u @ Kruiskerk.

OPTIMAAL VOORBEREIDEN?

Wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op de avond? Beluister dan de volgende Podcast:

Alle info op een rij

Voor wie: jongeren van 18 t/m 32 jaar.
Wanneer: 2 april
Inloop: 19:15 uur
Start: 19:30 uur
Kosten: gratis
Waar: Kruiskerk Woerden
Thema: Pasen de vernedering van geweld
Meer info: stuur een berichtje aan Arthur, Mathilde, Marinda of Michel. Of mail ons op info@twintigerswoerden.nl.

Waar zien we jou deze week?