Liedjesbijbel

Zaterdag 15 april om 15:00 uur komt de Liedjesbijbel optreden in de Kruiskerk in Woerden! Met de Liedjesbijbel maken bekende artiesten samen vrolijke en aanstekelijke liedjes over de mooiste verhalen van God. De liedjes zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 4 tot 10 jaar, of zij en hun ouders nu gelovig zijn of niet. Neem dus gerust al je vriendjes en vriendinnen mee! Wil je er bij zijn op 15 april, geef je dan wel even op via jongwoerden.nl/liedjesbijbel, dat helpt ons enorm met de organisatie.

Om dit feestje met de hele band gratis toegankelijk te maken wordt hard gewerkt door enthousiaste mensen uit verschillende kerken in Linschoten, Woerden, Montfoort en omstreken. Financieel kunnen we nog wel een steuntje in de rug gebruiken. Wil je ons helpen, maak dan een bijdrage over via jongwoerden.nl/liedjesbijbel. Dankjewel!

Waar zien we jou deze week?