ZIN-dienst 16 april 2023 – Serve Beyond Expectations

De ZIN-dienst van maart ging over het thema ‘40 dagen wat’. In deze dienst stond Martine van de Herberg met ons stil bij de vraag ‘Waarom hebben we een 40 dagen tijd en hoe vul je deze in?’ De 40 dagen tijd is een tijd van bezinning om goed voorbereid richting Pasen te gaan. Daarbij gaat het niet persé over dingen laten voor jezelf, maar voor God. 40 dagen ‘vasten’ om dichterbij Hem te komen. Wat houd jou nog bij hem weg? Probeer daar de laatste dagen tot Pasen eens aan te denken

We zullen na Pasen de draad weer oppakken met het thema ‘Serve Beyond Expectations’. Deze dienst zal in samenwerking met de World Servants Actiegroep Woerden worden voorbereid en Gertjan Robbemond zal de spreker zijn. De vraag die centraal staat is ‘Hoe kan ik in deze tijd vanuit Gods liefde dienen?’ Kijk jij ook af en toe maar de kat uit de boom, omdat je niet weet hoe je mensen echt kan helpen? Dan is deze dienst wel iets voor jou! De band All4 one zal ons muzikaal begeleidenen de presentatie is weer in handen van Lysanne en Michel.

De ZIN-dienst zal om 10:30 van start gaan in de Kruiskerk. En is natuurlijk ook via de livestream te volgen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/livestream. En net als bij de vorige ZIN-dienst is het weer mogelijk om ook online gebedspunten in te dienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?