Tienerkerk – ongefilterd

Beste Tieners,

Zondag 7 mei staat alweer de volgende Tienerkerk van het 2023 op het programma! Deze keer ook weer gewoon in het Arendsnest (Opstandingskerk)!

Vorige maand zijn we op onderzoek gegaan naar het Paasverhaal en de (harde) bewijzen, die erop wijzen dat Jezus daadwerkelijk voor ons is gekruisigd, gestorven, begraven en op de 3e dag weer opgestaan. We hebben een fijne samenkomst gehad en wee hebben de bewijzen onderzocht en beoordeeld.

Ook de aankomende dienst hebben we weer een heel nieuw thema op het programma staan:

FILTERS – EEN WERELD ZONDER FILTERS

De meeste foto’s die worden gedeeld op social media, worden eerst door een aantal filters gehaald. Je past

de kleuren en belichting aan en werkt oneffenheden weg. Daarnaast kan je ook figuurlijke filters in je leven gebruiken. Je verbergt iets van jezelf door een filter. Dit kan je doen door je kleding, gedrag, humeur, prestaties op school of bijvoorbeeld make up. Je doet als het ware een filter om jezelf heen om jezelf te laten verdwijnen en op iemand anders te lijken. Dit kan je doen vanuit schaamte, angst, onzekerheid of ontevredenheid.

Het gebruik van filters heeft zowel positieve, als negatieve kanten/effecten, daarover willen we graag in gesprek.

Hoe laat jij je aan God zien, met of zonder filter? En doorziet God jouw filters?

Jij komt toch ook naar het Arendsnest op zondag 7 mei?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 7 mei, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal wee aanwezig zullen zijn.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 7 mei allemaal! Wendy & Herman

Waar zien we jou deze week?