ZIN dienst 14 mei 2023 – Samen doen?!

De laatste ZIN-dienst stond in het teken van ‘Serve Beyond Expectations’. Gertjan Robbemond besprak de vraag ‘Hoe kan ik in deze tijd vanuit Gods liefde dienen?’ Volgens de bijbel hoef je om te dienen niet aan bepaalde eisen te voldoen. In Gods ogen ben je goed genoeg zoals je bent, dus ook goed genoeg om te dienen. De manier waarop je anderen dient, hoeft ook niet ingewikkeld te zijn, want zelfs een muis kan een leeuw helpen. Zolang we dienen vanuit Gods liefde, maken kleine dingen al grote verschillen.

Bij de volgende ZIN-dienst zullen we nadenken over het thema ‘Samen doen?!’. Deze dienst zal in samenwerking met Twintigers Woerden worden voorbereid. Joost Schelling zal hierbij met ons stilstaan bij de vraag: ‘Hoe kunnen jongeren samen met ouderen verder groeien in geloof en gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen voor kerk en samenleving?’ Ben jij ook benieuwd hoe jij als jongeren je verantwoordelijkheid binnen en buiten de kerk kunt pakken? Wees dan van harte welkom! De band Alive zal voor de muziek zorgen en Laura en Michel zullen voor de presentatie worden opgetrommeld.

De ZIN-dienst zal om 10:30 van start gaan in de Kruiskerk. En is natuurlijk ook via de livestream te volgen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/livestream. Net als bij de vorige ZIN-dienst is het weer mogelijk om ook online gebedspunten in te dienen. Ga daarvoor dan naar jongwoerden.nl/gebed.

Houd TikTokInstagramFacebook en Jong Woerden in de gaten voor meer info!

Site: jongwoerden.nl/ZIN
Facebook: facebook.com/zinwoerden
Insta: @zinwoerden
TikTok: @zindienst

Waar zien we jou deze week?