CJV update

We hebben weer mooie avonden achter de rug!
16 april hebben we het onderwerp van Thiemen en Marijn behandeld. We hebben het gehad over God en geld. Wat staat er in de bijbel over geld? Hoe kijken wij daarnaar en moeten we daar hetzelfde naar kijken als in de tijd van de bijbel? We hebben hier mooie gesprekken over gehad en er een leuke avond van gemaakt.

De week daarna stond het kampvuur op de planning, maar deze hebben we helaas moeten afzeggen door het weer. Gelukkig hadden we de week daarna weer een mooi onderwerp. Dit keer geschreven door Thomas en Lysanne. We hebben het gehad over ons zelfbeeld en wat God daarover zegt. Hier kwamen mooie en persoonlijke gesprekken uit, dit was dus ook weer een top avond!

Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om ook een keertje bij onze avonden langs te komen? Dan mag je mij altijd appen of bellen: 06-30555193. Ook mag je natuurlijk altijd langskomen tijdens de avonden in het Arendsnest. We beginnen om 19.45 met koffie en thee en om 20.00 starten we de avond.
Naomi Stam, algemeen adjunct

Waar zien we jou deze week?