Tienerkerk – Online Privacy

Beste Tieners,

Zondag 11 juni staat alweer de een na laatste Tienerkerk van het 2023 op het programma! Ja inderdaad dit keer de 2e zondag van de maand, dit i.v.m. het jaarlijkse kamp van 2-4 juni. Deze keer willen we ook graag de groep 8-ers van harte uitnodigen in het Arendsnest (Opstandingskerk) om alvast een kijkje te komen nemen bij de Tienerkerk!

Elk seizoen nodigen wij de nieuwe Tieners graag uit om alvast een kijkje te komen nemen bij de Tienerekerk, zodat je vast kan “proeven” hoe het er daar aan toe gaat! Omdat zondag 2 juli, onze laatste Tienerkerk dit seizoen, voor (een aantal van) jullie de overstapdienst zijn jullie dus op 11 juni van harte welkom!

We willen het met jullie gaan hebben over het volgende Thema, dat wel een beetje aansluit op het thema dat in mei is behandeld (FILTERS – EEN WERELD ZONDER FILTERS):

ONLINE PRIVACY – PRIVÉ

Hoe privé zijn jouw online- en socialmedia gegevens? Hoe goed bescherm jij je gegevens met wachtwoorden en waar moet een goed wachtwoord aan voldoen? En wat kunnen de gevolgen zijn als je gegevens niet goed zijn afgeschermd?.

Jij komt toch ook naar het Arendsnest op zondag 11 juni?!?

Neem ook allemaal geld of collectebonnen mee, want we zullen dit jaar ook weer gaan collecteren voor een goed doel, jullie hebben vorig maand samen gekozen om te gaan collecteren voor “Stichting Ambulance Wens”.

We zien jullie graag zondag 11 juni, om 9:15 uur gaan de deuren van een van het Arendsnest voor ons open en de dienst start om 9:30 uur. We hopen dat jullie allemaal wee aanwezig zullen zijn.

De mail voor de tienerkerk verloopt via: www.JongWoerden.nl . Dus mocht je de uitnodigingen via mail willen ontvangen, meld je dan aan via deze site.

Like ook onze facebook-pagina: www.facebook.com/TienerkerkPknWoerden

Tot zondag 11 juni allemaal!

Wendy & Patrick

Waar zien we jou deze week?