Kerk op schoot: Ark van Noach – Zondag 25 juni, 11.30 uur, Kruiskerk

Op zondag 25 juni beleven we het verhaal van de Ark van Noach tijdens Kerk op schoot! Nemen jullie ook een knuffeldier mee?

Samen hebben we het over de dieren die allemaal mee op de boot gaan. Je mag een knuffeldier, dat je zelf van huis hebt meegenomen, bij de boot zetten. Ook gaat het regenen, laten we de boot drijven en zien we een regenboog. Na de viering, die ongeveer een half uur duurt, is er nog wat te drinken. De inloop is vanaf 11.00 uur (na de ochtenddienst) in de Kruiskerk, om 11.30 uur start de viering.

Tijdens Kerk op schoot kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar op speelse wijze kennismaken met de kerk en de Bijbelverhalen, samen met bijvoorbeeld hun (groot)ouders. Het verhaal, toepasselijke liedjes op bekende kindermelodieën en kleine activiteiten wisselen elkaar af.

Waar zien we jou deze week?