CJV update

We hebben weer drie leuke avonden gehad bij de CJV! Op 7 mei hebben we het onderwerp van Tamar en Meike behandeld. Het ging toen over vrouwen in de Bijbel. We keken naar stukjes tekst over de verdeling tussen mannen en vrouwen en bespraken hoe we daar nu tegenaan kijken.

Zaterdag 13 mei was GKS, het Groots Karaoke Spektakel! We hebben deze avond een leuke muziekquiz gedaan en daarna lekker veel en vooral hard gezongen. Het was een geslaagde avond!

Voor de 21e had Lucas een Bijbelquiz voorbereid met leuke vragen waar je af en toe wel goed over na moest denken. Het waren moeilijke vragen waarbij je heel wat Bijbelkennis nodig had. Maar gelukkig wisten we heel veel. Het was weer een leuke en gezellige avond!

Ons seizoen loopt bijna ten einde, nog een paar weken en het is alweer zomervakantie. Binnenkort zullen we tijdens de ALV nieuwe bestuursleden kiezen voor de volgende functies: vicevoorzitter, algemeen-adjunct, secretaris en penningmeester.

Ben jij (bijna) 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! We komen elke zondag bij elkaar in het Arendsnest in de Opstandingskerk. Om 19:45 staat er dan koffie/thee en koek klaar en om 20:00 uur beginnen we met het onderwerp.
Let op: zondag 11 juni is de ALV, dan is het niet zo leuk om te komen kijken, omdat alleen leden mogen stemmen… Maar die week daarna is er gewoon weer een onderwerp en dan kun je zien hoe een avondje bij de CJV eruitziet! Als je vragen hebt, app dan gerust naar mij (06 20866046).

Tamara
Secretaris

Waar zien we jou deze week?