Doe je mee met club of clan?

Het nieuwe seizoen gaat weer bijna beginnen!

En daar gaan we natuurlijk weer een feestje van maken. Hieronder de informatie voor de clubs voor kinderen en de clans voor tieners en jongeren. Doe je mee? Schrijf je dan in via één van de buttons hieronder.

Kinderen

Clubs

Op 22 september om 19:00 gaan Junior Rock en Kids Rock weer van start! We starten dit jaar met alle clubs op 1 locaties, en naar alle waarschijnlijkheid wordt dit de Kruiskerk. De clubs vinden 1 keer in de twee weken plaats op vrijdagavond van 19:00 tot 20:15/20:30.

Kids Rock
Zit jij dit jaar in groep 3, 4 of 5 dan heten we je van harte welkom bij Kids Rock! Het is een gaaf en gezellig moment waar we veel plezier met elkaar beleven en meer leren over de bijbel en de Here God. Wil je eerst meer informatie over Kids Rock neem dan contact met ons op.

Junior Rock
Zit je in groep (5), 6 of 7 dan ben welkom op Junior Rock! Wij komen ook om de week op vrijdag bij elkaar voor gezelligheid, gave spellen, creativiteit én de verhalen uit de bijbel. 

Inschrijven
Inschrijven voor de club kan via onderstaande link:

Tieners en jongeren

Clans

Voor alle jongeren vanaf groep 8 tot en met 18 jaar zijn er de clans. Een clan bestaat uit een vaste groep van ongeveer 8 tot 10 jongeren en twee clanleiders. In een clan maak je vrienden, mag je groeien in het geloof en onderneem je leuke activiteiten. Je kiest met jouw clan voor wat jullie leuk vinden. Dat kan elke samenkomst wat anders zijn; bespreekt samen geloofsthema’s, organiseer een pubquiz, speel games, kook en eet samen of juist niet. Ga lekker samen sporten, ga creatief aan de slag of bespreek actuele thema’s. Samen geven jullie inhoud aan de clan. Ook kun je ervoor kiezen om met jouw clan deel te nemen aan grotere events of naar de ZIN dienst te komen.

Je kunt kiezen uit twee soorten clans. De huisclans komen op een doordeweekse avond samen met een vast groepje. Of kies voor de clubclans die altijd op de vrijdagavond samenkomen en met 3 of 4 clans gezamenlijk starten en eindigen, waardoor je een grotere groep jongeren ontmoet.

Nieuw dit jaar: we starten met een nieuwe huisclan voor jongeren van groep 8 t/m klas 2. Daarnaast hebben we nog twee huisclans, Rock Solid en Solid Friends.

Doe je mee? Meld je dan via onderstaande button voor 11 september aan:

Vragen over de clubs?

Stel ze dan aan Sarah (06-39205408)

Vragen over de clans?

Stel ze dan aan Michel (06-51311102)

Waar zien we jou deze week?