Startevent met pannenkoeken en Levend Monopoly

Speciaal voor alle jongeren van 11-18 jaar organiseren we een tof startevent. Op vrijdagavond 8 september om 18:30 uur starten we met elkaar in de Kruiskerk het nieuwe seizoen van de clans. We beginnen met het eten van heerlijke pannenkoeken. Heb je een allergie? Laat het ons gerust weten, zodat we een alternatief kunnen regelen. Na het toetje gaan we met elkaar Levend Monopoly doen. Ja je leest het goed: we gaan monopoly doen, maar dan groots en door Woerden rondom de Kruiskerk. Ga jij de uitdaging aan om zoveel mogelijk straten en bijzondere gebouwen aan je team te verbinden? Wie weet win jij dan de hoofdprijs! Na afloop maken we de winnaar bekend en is er nog ruimte voor een hapje en drankje. De avond zal rond 21:30 uur weer afgelopen zijn.

Je kunt je t/m 1 september aanmelden via het inschrijfformulier. En nodig gerust je vriend(in) uit om er ook bij te zijn!

Meer weten? Ga dan naar jongwoerden.nl/start voor meer informatie.

Voor de pannenkoekenbakkers…

Voor de pannenkoeken zijn we op zoek naar mensen die willen bakken. Bent u een groot talent in pannenkoeken bakken of kunt u nog wel wat oefening gebruiken? Geef je dan snel op via deze link. In dit formulier kunt u aangeven hoeveel pannenkoeken u gaat bakken. De gebakken pannenkoeken kunt u 8 september tussen 18:00 en 18.30 komen brengen in de kruiskerk. 

Waar zien we jou deze week?