CJV update

Het nieuwe CJV-seizoen gaat bijna beginnen en we kijken er erg naar uit! Voor de zomervakantie is er een ALV gehouden waarin de nieuwe bestuursleden zijn gekozen. Gijs, Jelle, Naomi en ik nemen afscheid en Marijn de Groot (vicevoorzitter), Lars de Gier (penningmeester), Vera van Oostenbrugge (algemeen adjunct) en Thiemen Harthoorn (secretaris) zullen zich het aankomende jaar inzetten voor de CJV!

Als afsluiting van het jaar zijn we in het eerste weekend van juli op slotweekend geweest op een camping in De Meije. Het was weer een gezellig weekend met spellen, kampvuurtjes en marshmallows! Op 8 juli hebben we nog een strandwandeling gehad. Gelukkig was het heerlijk weer en konden we zelfs even in zee zwemmen!

Na de strandwandeling hadden we vakantie, maar we gaan dus weer bijna beginnen. Op zaterdag 9 september is de startbarbecue. Ben jij 16 jaar of word je dat nog voor november? Dan ben je van harte welkom om mee te BBQ’en! Om 18:00 uur gaat de BBQ aan. Het is in de tuin van de Opstandingskerk en kost maar €3,-. Hopelijk tot dan! Als je nog vragen hebt, dan mag je mij appen op 06-20866046.

Tamara Gorter, secretaris

Waar zien we jou deze week?